gototop
25.02.2011 Václav Koubek po několika letech opět zazpívá dětem (FOLKtime.cz)    Tisk
PR
Herec, režisér, písničkář a akordeonista Václav Koubek po několika letech vrací na pódium svůj písničkářský program pro děti. V sobotu 26. února v 15:00 zahraje v kulturním centru Zahrada na pražském Chodově pro děti a jejich rodiče písničky ze svého alba Já a můj táta, které věnoval dětem.

Václav Koubek je všeuměl. Pracoval pro televizi jako asistent střihu, u filmu jako asistent režie, prošel řadou divadel včetně Národního a jako herec dostal příležitost i v několika filmech (Keď hviezdy boli červené, Zvířata ve městě, Cesta pustým lesem, Mikola a Mikolko, Co chytneš v žitě, Čert ví proč, Na stojáka aj.). Ať už ale dělal v životě cokoli, nikdy nepřestal být aktivním písničkářem a skladatelem. V současné době sloučil všechny své aktivity pod hlavičku Vesnického klubu Chotěmice, odkud své písně, povídky, pohádky a připravované filmy rozesílá do klubů celé republiky.
Album Já a můj táta vydal Koubek v roce 2002 a  věnoval ho dětem. Shromáždil zde jednak písničky z nejrůznějších divadelních představení, ať už z období svého působení v Divadle Minor či ze spolupráce s Divadlem Koňmo, ale i podobně zaměřené písničky ze svého běžného repertoáru. Prostor mezi písničkami je vyplněn úryvky jeho povídky, podle níž celou desku nazval. I nahrávka má tedy skvělou atmosféru, kterou prosluly Koubkovy koncerty, na nichž nejen zpívá a hraje, ale také vypráví často fantaskní příběhy a historky.
Pokud si chcete na živo poslechnout hity, jako je třeba píseň o třech obrech, co se scházejí k večeři, když se zešeří, vezměte své děti v sobotu odpoledne do Jihoměstské Zahrady.

Václav Koubek – Já a můj táta, KC Zahrada, 26.2., 15:00
Vstupenky v ceně 50,- Kč na pokladně KC zahrada, nebo online na www.webticket.cz.
Otevírací doba pokladny: Po-Pá: 8.00 – 22.00, So: 14.00 – 17.00

Sdílet na...
Kam dál?

» Jablkoň v Zahradě (Líza Zima Urbanová)

» V Zahradě mezi Nashvillem a Toledem (Školník)

» Zítra je 17. listopad (Tomáš Pohl)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Library zlib