gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

25.02.2011 Václav Koubek po několika letech opět zazpívá dětem (FOLKtime.cz)    PDF Tisk Email
PR
Herec, režisér, písničkář a akordeonista Václav Koubek po několika letech vrací na pódium svůj písničkářský program pro děti. V sobotu 26. února v 15:00 zahraje v kulturním centru Zahrada na pražském Chodově pro děti a jejich rodiče písničky ze svého alba Já a můj táta, které věnoval dětem.

Václav Koubek je všeuměl. Pracoval pro televizi jako asistent střihu, u filmu jako asistent režie, prošel řadou divadel včetně Národního a jako herec dostal příležitost i v několika filmech (Keď hviezdy boli červené, Zvířata ve městě, Cesta pustým lesem, Mikola a Mikolko, Co chytneš v žitě, Čert ví proč, Na stojáka aj.). Ať už ale dělal v životě cokoli, nikdy nepřestal být aktivním písničkářem a skladatelem. V současné době sloučil všechny své aktivity pod hlavičku Vesnického klubu Chotěmice, odkud své písně, povídky, pohádky a připravované filmy rozesílá do klubů celé republiky.
Album Já a můj táta vydal Koubek v roce 2002 a  věnoval ho dětem. Shromáždil zde jednak písničky z nejrůznějších divadelních představení, ať už z období svého působení v Divadle Minor či ze spolupráce s Divadlem Koňmo, ale i podobně zaměřené písničky ze svého běžného repertoáru. Prostor mezi písničkami je vyplněn úryvky jeho povídky, podle níž celou desku nazval. I nahrávka má tedy skvělou atmosféru, kterou prosluly Koubkovy koncerty, na nichž nejen zpívá a hraje, ale také vypráví často fantaskní příběhy a historky.
Pokud si chcete na živo poslechnout hity, jako je třeba píseň o třech obrech, co se scházejí k večeři, když se zešeří, vezměte své děti v sobotu odpoledne do Jihoměstské Zahrady.

Václav Koubek – Já a můj táta, KC Zahrada, 26.2., 15:00
Vstupenky v ceně 50,- Kč na pokladně KC zahrada, nebo online na www.webticket.cz.
Otevírací doba pokladny: Po-Pá: 8.00 – 22.00, So: 14.00 – 17.00

Sdílet na...
Kam dál?

» Jablkoň v Zahradě (Líza Zima Urbanová)

» Zítra je 17. listopad (Tomáš Pohl)

» V Zahradě mezi Nashvillem a Toledem (Školník)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
2223
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib