gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

08.03.2011 Chcete na mandolínový workshop? (Martin Krajíček)    PDF Tisk Email
PR
Holala drazí mandolínoví přátelé, po předchozích domluvách a příslibech tu máme na obzoru další, už 8. a 9. mandolínový workshop Martina Krajíčka.
Praha 1. až 3. dubna 2011, 13. až 15. května 2011
Cena bude 1400 Kč,
Maximální počet 8 lidí
Dílna by začala v pátek už kolem 12:00 hodin nebo i dřív individuálními hodinami, dle vašeho příjezdu. Ty by byly každý den až do neděle. Takže by vznikl prostor pro vaše cvičení. Odpolední a podvečerní čas bych věnoval přednáškám jak cvičit, vytvořit sólo, improvizaci, kompozici a jednotlivým stylům (bluegrass, swing, blues, jazz, choro, carnatic music, vážná hudba). Můžeme se věnovat také elektrické, midi mandolíně a mandole, manodocellu. Rozpis těchto přednášek bude dopředu vystaven (opět pro lepší organizaci vašeho času). Vždy před zahájením dílny se rozběhne mailová komunikace, ve které doladíme důležité věci).

Nabízí se také křeslo pro mandolínového hosta. Mohli bychom nějakého mandolinistu pozvat. Minule byl hostem Zdeněk Jahoda. Napište, kterého byste chtěli. Jestli máte nějaká přání, sdělte mi je, nebo nám všem a uvidíme, co se s tím dá dělat.

K vyzkoušení bude též několik výjimečných nástrojů. Sobotního večera bychom mohli udělat společný koncert Mandolínový večer.  

Cena je bez ubytování a jídla. Výuka bude probíhat v soukromém prostoru v Praze v Dejvicích. S přihlašováním neotálejte, osm účastníků je strop.

Není problém se přihlásit na obě dílny.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib