gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

09.05.2018 Pavel 50 - koncert k padesátinám Pavla Liptáka (Martin Kalenda)    PDF Tisk Email
PR
Kytarista a zpěvák Pavel Lipták letos slaví 50. narozeniny. U příležitosti tohoto jubilea pořádá 26. června 2018KD Mlejn koncert, kde spolu se svými přáteli zavzpomíná na všechny své dosavadní hudební aktivity. Tento vynikající bluesman, jehož kytarové party zdobí  mnoho známých písniček a jeho tajemný basbaryton mohou posluchači znát ze skupiny Mrakoplaš, už dlouhou dobu neokázale dokazuje, že dobrá muzika je jen jedna, bez ohledu v jakém je žánru.

Pavel Lipták prošel několika formacemi napříč hudebními styly a tak tento speciální večer spolu s ním na pódiu vystoupí například: Tomáš Berka, se kterým založil legendární folkovou skupinu Corpus Delicti, Michal Braxatoris, se kterým hrál ve folk-rockové formaci BaF, Ondřej Konrád a Mirek Ošanec, se kterými vystupuje v akustické sestavě Mrakoplaš Light Orchestra, Petr Hilský, který spolu s ním tvoří jádro poetického bandu Jam Sesžer, Pavel Skála z kapely …ETC, se kterým zpíval písničky Petra Skoumala, anebo třeba Eva Hacurová, se kterou účinkuje v kapele Divadla v Dlouhé.
Pavel 50 - koncert Pavla Liptáka ve Mlejně
Pavel 50 - koncert Pavla Liptáka ve Mlejně
Spolupráce s Petrem Skoumalem byla pro Pavla Liptáka důležitou kapitolou jeho hudební kariéry. Hrál s ním v divadelním představení Kdyby prase mělo křídla a potkával se zde i s vynikajícím jazzovým klavíristou Milanem Potočkem. Ten bude tento večer přítomen také a je jisté, že písně Petra Skoumala v jejich podání znovu zazní…
Celým večerem bude všechny hosty i hlavního protagonistu doprovázet kapela Mrakoplaš, kterou Pavel Lipták založil a vede ji už 22 let.
Je ještě mnoho důvodů, proč by si posluchač neměl tento koncert nechat ujít. Jedním z nejdůležitějších je ale ten, že koncerty v podání Pavla Liptáka mají výbornou atmosféru a jejich poetika a Pavlův civilní projev zanechává vždy ten nejlepší dojem. Přesvědčte se o tom i vy a přijďte 26.června do KD Mlejn!
Pavel 50
26. června 2018 od 19:30
KD Mlejn, Kovářova 1615/4, Praha 5, Stodůlky
Info: www.mrakoplas.cz 
Předprodej vstupenek: www.mlejn.cz 

Sdílet na...
Kam dál?

» Na benefici na léčbu Alzheimera vystoupí Robert Křesťan, Luboš Malina a Míša Leicht (Ricardo Delfino)

» Mrakoplaš kontra Alzheimer na podporu výzkumu léčby Alzheimerovy choroby proběhne už podvanácté (Ricardo Delfino)

» Závěrečná zpráva o Benefičním koncertu „Mrakoplaš kontra Alzheimer 2017“ (Martin Kalenda)

» V pražském Mlejně se zase mlela Porta aneb Ročník 2016 (Iva Pokorná)

» Koncert Songy z jedné i druhé kapsy (FOLKtime.cz)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib