gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

21.03.2019 Jan Řepka na open mic zazpívá písně Mattera a Gundermanna (Tomáš Krejčiřík)    PDF Tisk Email
PR
Hudební bard Jan Řepka a písničkáři Šrája, Tomáš Krejčiřík a Lubomír Vaňka. Tato bohatá koncertní nabídka láká na osmadvacátý olomoucký písničkářský večer Open Mic na cucky, který se koná v pondělí 25. března od 19 hodin v Divadle na cucky.
Jako hlavní host březnového pořadu vystoupí Jan Řepka, který byl za antologii 36 písní švýcarského písničkáře Maniho Mattera v roce 2017 nominován na žánrovou cenu Anděl. Aktuálně jsou na jeho koncertech slyšet také do češtiny přeložené písně německého singer-songwritera Gerharda Gundermanna. „Zazní samozřejmě i Řepkovy autorské písně, charakteristické citlivým přístupem k síle slova,“ láká dramaturg Open Mic na cucky Petr Šrajer.
Open mic Na cucky 28
Open mic Na cucky 28
Večer začne vystoupením písničkář Tomáš Krejčiřík, frontman olomoucké indie-folk-rockové kapely Hope Astronaut. Dále zahrají hitmaker Šrája, jehož vystoupení se často zvrtne ve stand-up comedy, a Lubomír Vaňka, kytarista kapely Kofe@Vlna.
Vstupné na olomoucký open mic činí 50 korun. Vstupenky lze zarezervovat na webu Divadla na cucky (http://www.divadlonacucky.cz/rezervace.php?id=570).
Více o open mic
Open mic je setkávání písničkářů, kteří mají možnost představit publiku svou autorskou tvorbu. Formát je inspirovaný newyorskou scénou v Greenwich Village v 60. letech minulého století, jíž si prošli například uznávaní písničkáři Bob Dylan nebo Paul Simon.
Akce typu open mic se pořádají téměř po celém světě. Jsou zaměřeny na podporu a rozvoj písničkářství, propagaci autorských projektů a na vytváření podmínek pro vznik hudebních komunit a uměleckých skupin.
Lubomír Vaňka (Kofe@Vlna)
https://bandzone.cz/kofevlna 
 

Sdílet na...
Kam dál?

» Na olomouckém Open mic zahraje trio Šarivary (Tomáš Krejčiřík)

» Národní finále Porty ’21 v Řevnicích na Českém rozhlase Olomouc (Sandy Nosek)

» Open Mic na cucky začíná sezonu v novém. Zve na talentovanou Prune (Tomáš Krejčiřík)

» Olomoucký Březňáček aneb folková noc v U-klubu (Lucie Přikrylová)

» Irský bard Bob O Keeffe představí album The Longest Wait (Tomáš Krejčiřík)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib