gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

05.05.2014 UNITED ISLANDS 2014 i v Kinského zahradě (United Islands)    PDF Tisk Email
PR

Otevřme nejkrásnější open air scénu v Praze. Rozšiřme United Islands of Prague o krásné prostředí Kinského zahrady. Jako pořadatelé festivalu oslovujeme příznivce s výzvou k podpoře umístění hlavní scény festivalu. Díky všem, kteří svůj festival podpoří!

Jak to začalo

Máme za sebou deset úspěšných ročníků, tisíce interpretů, statisíce návštěvníků a snažíme se jít vpřed. Odhodlali jsme se k odvážnému kroku: sázíme na naše příznivce. Chceme dát United Islands nový impuls, který festivalu dá možnost rozvoje do budoucna. Věříme, že pomůžete i vy, návštěvníci festivalu. Aby se letošní festival uskutečnil v rozšířené, atraktivnější podobě, vypsali jsme sbírku s cílovou částkou 1.6 milionu Kč. Tedy rekordní částkou českého crowdfundingu.

Co je náš cíl?

Chceme na největší hudební festival v České republice nadále přivážet zajímavá jména ze všech koutů světa. Objevujeme nová jména na české a slovenské scéně a umožňujeme jim představit se širokému publiku v atraktivním prostředí u břehů Vltavy. Baví nás, když se lidi baví hudbou na ostrovech zeleně v historickém centru města.
Nadále chceme uchovat United Islands coby otevřený festival bez generačního a žánrového omezení, chceme oživovat veřejný prostor v centru města a k tomu potřebujeme vaší podporu. Věříme totiž, že o velký hudební festival v centru Prahy stojíte a jste ochotni jeho rozšíření podpořit. Podpora ze strany partnerů do budoucna zůstává zásadní, ale zároveň věříme, že si festival díky podpoře Vás, tisíců nových Ostrovanů, vybuduje určitou míru nezávislosti.

Přestěhujme hlavní stage ze Střeleckého ostrova do Kinského zahrady, kterou považujeme za nádherné místo, ideální pro tento účel. Věříme, že nám s tím pomůžete i vy, návštěvníci festivalu. Dosažení cílové částky nám umožní udělat tento zásadní krok v rozvoji festivalu.

Detaily

Vaše podpora umožní realizaci dvoudenního programu v nové lokalitě v atraktivním prostředí Kinského zahrady na Smíchově, kde vystoupí největší hvězdy festivalu Ella Eyre (UK) a Bajofondo (Arg). Kromě jmenovaných se na dvou stagích ve dnech 20. – 21. 6. uskuteční tyto koncerty: Childhood (UK), Heymoonshaker (UK), Ritchie Ruftone (UK), Hugo Kant (F), Ohm Square, Sklenik, ILLE, Adrian T. Bell, Dena (Bul), Voila!, When We Are Wild (NL), The Dumplings (PL), Manon Meurt, Never Sol, Astrid North (DE).

... a ještě něco navíc

Po loňském exilu na Ladronce se vracíme zpátky k řece. Chceme, aby živé koncerty zněly na ostrovech zeleně v centru města. Věříme, že se příznivci Ostrovů stanou těmi pravými Ostrovany – tzn. že naší snahu oživovat centrum města ocení a alespoň symbolickým příspěvkem vyjádří podporu naší práci.

Kdo jsme?

Jsme pořadatelé největšího tuzemského hudebního festivalu, který sází na nová zajímavá hudební jména, podporuje talentované muzikanty a oživuje veřejný prostor v atraktivních lokalitách historického centra Prahy. Máme za sebou deset úspěšných ročníků, na kterých vystoupily tisíce účinkujících a které navštívily statisíce lidí.

Proč to děláme?

Baví nás oživování veřejného prostoru. Baví nás dobrá hudba. Baví nás nadšení muzikantů, kteří se pohybují mimo mainstream. Máme rádi živou Prahu. Chceme dát United Islands nový impuls, který festivalu dá možnost rozvoje do budoucna. Věříme lidem, že chtějí kvalitní open air festival v historickém centru Prahy, který bude objevovat nová hudební jména a nové trendy z celého světa.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
2223
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib