gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

01.03.2018 Přijeďte souznít do O.hája (Belmondo)    PDF Tisk Email
PR
Poněkud kostrbatý název článku se vám snaží nabídnout účast na akci, jakých ještě před několika lety probíhala celá řada. Zdánlivě jednoduchá dramaturgie, tedy koncert několika kapel a na závěr sejšn do ranních hodin v sále hospůdky či jiného kulturního zařízení, má svou tradici. 
Souznění v O.Háju
Souznění v O.Háju
V čem je Souznění v O.Háju v současnosti výjimečné? Jednoznačně dramaturgií, kterou se pořádajícímu Větrnu podařilo sestavit velmi zdařile. Folk (a nejen folk) předvedou Janberi, ale i tři zpívající muzikantky z pražského Ajeto nebo dobříšsko-českolipský Naopak. Od folku přes muziku trampskou, jazzovou a jinožánrovou nás provede Terrakota, v níž můžete slyšet část bývalých muzikantů Sekvoje. Zdařilý tramp-folk-pop jistě přiveze takřka místní Vltavín. A domácí Větrno, které zažívá svoje úspěšné znovuoživení, jistě nezůstane stranou. Kytarista Michal Šnajdr bude zase zastupovat písničkáře. Sejšn očekávaný až do ranních hodin jistě nebude rušit odpadlé spáče v sále. Stačí si přivézt spacák.
Všechny, kteří by mířili za velkou louži, můžeme uklidnit. Souznění v O.Háju se sice v O.Háju skutečně odehraje, ovšem v tomto případě jde o slovní hříčku. O.Hájo = jizerskohorský Oldřichov v Hájích, jehož sál Besedy v centru obce se na vás bude těšit už od 14 hodin v sobotu 10. března 2018. Zkuste přijet.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Větrno  - Odkaz   |Registered |07.03.2018 13:15:21
Zde ještě odkaz na FB událost

https://www.facebook.com/events/324563874721278/

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib