gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

14.09.2012 Kenyho VOLEJ - VOdácká Lyricko – Epická Jatka (Jiří Nosek - Pígo)    PDF Tisk Email
Trampské zajímavosti
Blíže k tomu, jak to v naší soutěži chodí:
Pokud jste napoprvé neuspěli a nemáte další nápad na povídku, neházejte flintu do žita. Svou povídku můžete napsat znovu a lépe i na úplně stejné téma a poslat ji do soutěže opakovaně, a to až do té doby, než v soutěži uspěje. Vedlejším účelem soutěže je vychovávat nové vodácké psavce a právě ti začínající mívají mnohdy o témata nouzi.
V soutěži Kenyho VOLEJ nevyhlašujeme první až třetí místo, protože si myslíme, že v literatuře se nedá zápolit. Povídka je buď dostatečně dobrá k uveřejnění, nebo ne.
Ilustrační foto
Ilustrační foto
foto: Hafran
Snažte se spíše vynechat povídky na téma "poprvé na vodě", neb těch přichází nejvíc a do knihy lze dát v zájmu vyvážení jen jednu či dvě, proto je v tomto tématu největší "konkurence".
Pokud napíšete pohádku nebo pohádkovou povídku, vězte, že na ni bude mít porota zvýšené nároky. Kouzelné bytosti totiž skýtají mnohem větší možnosti a tomu musí odpovídat originalita zápletky. Nemá cenu používat pohádkové bytosti či kouzla, pokud by to šlo i s "obyčejnými" nebo bez kouzel!
Pokud vás ještě něco zajímá, napište nám na v propozicích uvedený mail.

Propozice soutěže:
Povídky musí být na téma česko/slovenského vodáctví (eventuálně i na zahraničních řekách). Povídky vtipné, smutné, romantické i ze života.
- NE námořnická a jiná témata, ta budou ze soutěže vyřazena.
- Zasílejte max. 3 povídky, rozsah jedné povídky od 3.000 do cca 28.000 znaků včetně mezer. (Počet znaků zjistíte např. v Open Office přes menu "Nástroje - Počet slov". Ve Wordu to bude podobné.)
- Povídky zasílejte v elektronické podobě (*.doc, *.rtf, *.odt atd. – ne PDF!) na e-mail Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .
- Kdo se již soutěže zúčastnil a neumístil se, může námět povídky zpracovávat i opakovaně, dokud se neumístí.
Nová uzávěrka je 31. 10. 2012

Vítězné povídky budou publikovány v knize, jakmile se jich nashromáždí dostatečný počet. Vyhlášení výsledků probíhá každoročně.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 
Pígo  - www.kenyhovolej.cz   |90.180.4.xxx |13.06.2016 18:24:06
Vše co se týká soutěže, eBook s povídkami ke stažení i vodácký obchod najdete na www.kenyhovolej.cz.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
222324
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib