gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

23.09.2002 Poetické domino - ZACÍNÁME DRUHOU HRU! (Jarda)    PDF Tisk Email
Novinky

Když bylo Poetické domino na FOLKtimu poprvé uvedeno do života, nedokázali jsme odhadnout, zda taková hra, kromě nás, někoho zaujme. Jen jsme doufali. A ejhle, ujala se a je tu již přes čtvrt roku. Našla si své přispěvatele, které pravidelně baví vymýšlet nové veršíky a rýmovačky a neodradí je ani náš rozmar, který se mezi ze zoufalství snaží vybírat, často dosti surově.

Musíme přiznat, že nebýt léta a prázdnin, jistě by první hra měla i poněkud rychlejší spád, vývoj a mnohem více příspěvků, protože jednotlivá kola by byla kratší a častější. Rozjeli jste to pěkně, ale sotva zdrhnul Franta před kostrou a v dosahu se objavila Mařka, trochu se nám to dějově zadrhlo a ne a ne se to posunout někam dál. I když kolikrát to vypadá nadějně.

Nepřestáváme doufat, ale přesto jsem se odhodlali k činu. Otevíráme druhou hru a budete si moci vybrat. Přispívat je možné samozřejmě do obou. Frantovi tímto dáváme šanci, ať se ukáže, zda o něj ztratíte zájem a nebo naopak. Máte tu však i jiné téma a další možnosti na výběr, takže: "Dobrou chuť!"

P.S. Strukturu pro tuto hru ještě necháváme stejnou, aby byly pro Frantu rovné šance, ale ta příští už zaručeně bude jiná!


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 4 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib