gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

03.10.2023 Folkový piknik ve Velkém Mlýně (Agentura JV)    PDF Tisk Email
Aktuality
Ve středu 4. října v 17 hodin, ještě před křtem sálu Mlýnice, proběhne Folkový piknik. A to znamená, že se bude hrát ve Velkém mlýně U Českých loděnic všude, kde to půjde, a vy byste měli být u toho, protože to už se jen tak letos nepodaří.
Folková Mlýnice
Folková Mlýnice
Již od 17 hodin odstartují venkovní recitály našich hostů, kteří pak pokřtí Folkovou Mlýnici jako nový hudební sál, kde se bude další středy hrát a zpívat v rytmu folk a country hudby.
Přijďte do Velkého mlýna tuto středu! Přijďte na kafe, na skvělé koláčky obzvláště vypečené, a na příjemnou muziku. Přijďte si zazpívat s našimi hosty co hrdlo ráčí.
Na Folkovém pikniku vystoupí Luboš Stráník, Monika Sonk, Ruda Sakala, Alishi Střelečková, Aleš Petržela, Petr Kadlček, Jana Rychterová, Slávek Maděra a taky Jindra Kejak a určitě bude i nějaké překvapení.
Stále platí, že nový sál Mlýnici pokřtí ve 20:00 hod. Pavel Žalman Lohonka, Samson Lenk, Radek Tomášek a Věra Martinová. Samozřejmě se přidají i další hosté.
Tak se těšíme, že si uděláte čas na příjemné romantické odpoledne.
Přijďte na Folkový piknik do Velkého mlýna v Praze Libni.
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib