gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

03.01.2024 Bar Fast the Door vydají klip (Bar Fast the Door)    PDF Tisk Email
Aktuality
Bar Fast the Door
Bar Fast the Door
web kapely
Bar Fast the Door
 je trio zaměřené především na irskou tradiční hudbu. Na scéně působí teprve krátce, od roku 2023, jeho členové však nejsou na poli irské hudby žádnými nováčky. Frontman Eoghan O´ Reilly odehrál první koncerty v ČR s bluegrassovými muzikanty, později našel své místo na stále se rozrůstající „keltské“ scéně. V 90. letech hrál s kapelou Happy to Meet, se kterou obdržel cenu Objev roku od časopisu Folk & Country. V posledních desetiletích se od větších folkrockových těles přesunul k menším akustickým sestavám, nejprve účinkoval v triu Bottlewash Band, později v kapele Ceol Flies, kterou spoluzakládal s houslistou Ondřejem Volčíkem. Trio Bar Fast the Door tak svou činností volně navázalo na předchozí akustické sestavy.
Premiéra klipu proběhne v Café Práh 19. 1. 2024. O dva dny později bude možné klip zhlédnout online. Autorkou klipu je grafička, ilustrátorka a animátorka Eva Trundová.
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib