gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

18.02.2004 Konaboj vydává debutové album (FOLKtime.cz)    PDF Tisk Email
Aktuality

Skupině Koňaboj (http://www.konaboj.com/), loňskému vítězi Zahrady, vychází v březnu debutové album s názvem "Já sa koňa bojím". Na natáčení se kromě skupiny podílela i cimbálová muzika Zádruha z Dolních Bojanovic. Album obsahuje celkem 15 písní a najdete mezi nimi např. Stojí Kača - Žal, Padalo jabĺčko nebo Dvanasta hodyna. Součástí vydání bude promo - tour, která zahrne tři koncerty (24.března Brno - Klub Stará Pekárna, 30.března Vyškov - Besední dům a 3.dubna Praha - Klub Mlejn). V Praze a ve Vyškově po boku skupiny Koňaboj vystoupí jako host i cimbálová muzika Zádruha.

Album vydává brněnské vydavatelství Indies Records (www.indiesrec.cz), jeho uvedení na trh se chystá na polovinu března.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 4 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib