gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

23.06.2004 MP3 ukázky Druhé Trávy a Afterparty Luboše Maliny (Školník)    PDF Tisk Email
Aktuality

Skupina okolo Roberta Křesťana a Luboše Maliny se vrátila k názvu Druhá tráva, angažovala nového manažera a jakoby mávnutím kouzelného proutku je najednou více vidět na koncertech a festivalech. Sotva vydala nové album ze společného loňského turné s Charliem McCoyem  Live in Brno (během léta se chystá křtící tour), už natáčí nové CD určené pro americký trh. Na albu budou kromě písní Roberta Křesťana také díla Marka Knopflera, Toma Waitse, Boba Dylana či Johnyho  Cashe. K dispozici Vám zde dáváme dvě ukázky z chystaného alba Good morning friends a Ring them bells.

Luboš Malina vydal své třetí sólové album. Jmenuje se Afterparty, vyšlo nedávno ve vydavatelství Good Day Records a představí se na něm řada velmi zajímavých hostů (Stano Palúch, Jiří Suchý, Charlie McCoy, Katka García, Martin Fridrich?). Luboš jej bude prezentovat i na koncertech Druhé trávy a také v rámci společného projektu se zpěvačkou a hráčkou na irské flétny Katkou García. Zde si můžete poslechnout ukázky z písní Harp Medley, The Parting Glass, Irish Medley a Mindrele.

 


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib