gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

24.06.2005 Martina Trchová pokrtí ve stredu Na ceste své CD (FOLKtime.cz)    PDF Tisk Email
Aktuality

Prvotina písničkářky Martiny Trchové, CD Čerstvě natřeno, vyšla sice u vydavatelství Indies již v květnu, avšak brněnský křest tohoto alba se v Brně uskuteční až ve středu 29. června, tedy ve chvíli, kdy je již jisté, že se deska Martině skutečně povedla, a že je nejvyšší čas, aby si ho také Moravané zařadili do své domácí diskotéky.

"Na prvním albu ze sebe folková písničkářka setřásá závaží žánrových pravidel -příběh hodný následování," napsal o Martině Trchové v aktuálním vydání magazínu Týden hudební publicista Pavel Klusák. Následujte tedy i vy Martinu a zastavte se příští středu v brněnském klubu Na cestě, kde slavností křest CD od 20. hodiny proběhne.

Jako hosté vystoupí společně s Martinou Trchovou a Karolínou Skalníkovou kytarista Jan-Matěj Rak a kompletní skupina KOA, tedy Mário Bihári, František Raba, Omar Khaouaj a Camilo Caller, z nichž většina na CD Čerstvě natřeno také účinkovala.

Cestu do klubu Na cestě naleznete na webu http://www.naceste.aktualne.cz/ - pokud jste zde ještě nikdy nebyli, vězte, že zmiňovaný klub se nachází jednu minutu od hlavního nádraží v Brně, v ulici Bašty č.p. 2.

http://www.trchova.cz
http://www.naceste.aktualne.cz
http://www.indiesrec.cz/


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 4 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib