gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

11.02.2015 Radek Píďa Bartoš...Do větru (FOLK ŽIJE!)    PDF Tisk Email
PR
Vážení a milí fanoušci folkové muziky,
Rok 2015 je pátým rokem existence myšlenky, že neustále fňukat nad stavem žánru je nesmysl a že je nutné spíše vzít za práci. Víťa Troníček nedávno utrousil myšlenku o tom že "kopírování možná nezabilo hudbu, ale pohřbilo vydavatelství, která byla ochotná objevovat a podporovat talenty. A že v důsledku toho současný hudební průmysl plodí strašidelné módní věci a pozoruhodné muzikantské počiny zůstávají utajeny."
Pevně věříme, že snad alespoň díky projektu FOLK ŽIJE! dokážeme alespoň některé talenty představit širší veřejnosti. Naše projekty stavíme na nekomerční bázi, díky čemuž nahrávky a výrobu nosičů dokážeme zajistit levněji, přesto ve špičkové kvalitě. Za podpory široké veřejnosti, například předplacením alba, mají nové tituly šanci.
Server kreativcisobe.cz, jehož prostřednictvím jste v minulosti mohli podpořili některý z našich projektů, končí svoji činnost a nové projekty již nepřijímá. Proto bychom rádi upozornili na náš nový projekt na serveru HitHit.cz.
Radek Bartoš - Do větru
Radek Bartoš se pohybuje na hudební scéně zhruba 15 let, byl kapelníkem folkové skupiny Pidilidi, a jedním ze zakládajících členů folkové skupiny Marien. Od roku 2009 je na sólové písničkářské dráze. Po dvou letech výběrů a tvorby nových písní jsme se pustili do nahrávek jeho prvního alba, tradičně již v nahrávacím studiu MK Production v Českých Budějovicích. K aranžím písní jsme přizvali řadu hudebníků a také skupina Marien ozdobí některé písně svými vokály. Album bude obsahovat soubor písní Radka Bartoše, ale autorsky na album přispěla i autorka Radka Havelková a Honza Škarka. Rádi do května dokončili nahrávky a naplánovali výrobu cédéček tak, abychom mohli v polovině června křtít (festival Folkové Chvojení, Vysoké Chvojno 19.-20.6.2015)

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
2223242526
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib