gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

10.07.2023 Čechomor a Lucie Bílá zbourali Chuchli! (Kateřina Holasová)    PDF Tisk Email
Pozvánky
Ve středu 28. června se na dostihovém závodišti v Praze Chuchli konal dlouho očekávaný dvojkoncert Lucie Bílé a skupiny Čechomor. Podle reakcí fanoušků bylo od první písničky znát, že se jim kapely trefily do noty a že toto spojení je opravdu výjimečné!
Čechomor a Lucie Bílá
Čechomor a Lucie Bílá
foto: Patrik Černoch
Koncert začal společně. Po svižné předkapele Circus Brothers na podium nastoupil Čechomor a Lucie Bílá se skupinou Petra Maláska. Jako první zazněl už známý a oblíbený společný hit Ej, lásko a po něm následovaly další tři společné písničky.
Pak představila svůj samostatný set Lucie Bílá. Za stálého potlesku diváků zazpívala oblíbené hity. Na poslední písničku se k Lucii připojil Čechomor a zahráli spolu další novinku s názvem Kalina. Na podiu se poté vystřídali.
Další část koncertu patřila jen Čechomoru a nadšeným fanouškům, se kterými odzpívali daný repertoár. Na závěr svého setu si kapela přizvala předkapelu Circus Brothers a společně si střihli oblíbené písně jako Voják, nebo Včelín a to už se zpívalo, tančilo a skákalo do rytmu úplně všude, na podiu, pod podiem i na tribunách.
Lucie Bílá a František Černý
Lucie Bílá a František Černý
foto: Patrik Černoch
Teprve pak ale nastalo velké finále! Všichni interpreti společně zahráli a zazpívali dalších sedm písní a vše vygradovalo neuvěřitelně povedeným propojením dvou velkých hitů Láska je láska a Gorale. Obrovský úspěch měla také premiéra další nové písně, kterou Čechomor připravil na přání Lucie, a to Já se vdávat nebudu.
Po takové smršti energie a nadšení nechtěli roztančení fanoušci umělce pustit z pódia a vypískali si další přídavky.
„Ve Velké Chuchli to bylo opravdu VELKÉ... Děkujeme za úžasnou atmosféru a těšíme se na Vás na dalších koncertech“, říká Lucie Bílá.
„Na Velkou Chuchli ještě dlouho nezapomeneme, byl to pro nás nádherný zážitek. Fanoušci byli neskuteční. A my jsme šťastní, že jsme konečně mohli ukázat, o čem to naše spojení je!“, dodává František Černý.
Kooperativa Tour pokračuje:
5. srpna Jindřichův Hradec
19. srpna Strážnice
27. srpna Jihlava
Předprodej: https://linktr.ee/cechomor_a_lucie_bila
 
 
 
 

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
2728  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib