gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

07.08.2023 Pozvánka na festival Mosty (Pavel Černý)    PDF Tisk Email
Pozvánky
Mosty 7. ročník
Mosty 7. ročník
Rok se sešel s rokem a opět je na blízku multižánrový festival Mosty. Zabydlel se v Plané nad Lužnicí a 19. srpna přichází jeho čas, kdy se jeho 7. ročník uskuteční u Clubu Sauna. A kým se od 17 hodin můžete nechat zlákat?
Fookin Guns - mladí lidé, které oslovil irský způsob hudby. Jsou živelní, spontánní. O některé z nich je zájem i v jiných kapelách.
Kateřina Syrná - nejenže zvítězila v oblastním kole Porty, v celorepublikovém finále se vyhoupla na celkové 2. místo. Velká naděje nejen jihočeského folku.
Kateřina Misíková a Jakub Kořínek - sehraná dvojka, která mívá i další do party. Autorská hudba v kombinaci s covery známých interpretů, mají co říci těm, kteří hledají hloubku textů.
Hraj víc
Hraj víc
Cihelna a spol.
 - aneb jak si říkají, kapela od Lužnice. Mladá krev je zde smísená se zkušenostmi Mácy, který se svou dcerou vlastní nevyschnutelnou studnu nápadů ve folkrockovém podání.
The Varlatans - rocková parta se zkušenostmi z Tábor Superstar Band. Určitě k nepřehlédnutí je jedna známá táborská osobnost jak není obvykle k vidění.
Mosty mění slovo TY na slovo MY. Tak přijďte.
Drobný dodatek: Kdo by se chtěl na Mosty naladit týden předem (12. srpna), ať se staví v malé vesničce nedaleko Soběslavi, Přehořově na 2. ročník festivalu Hraj víc. Pozvání přijaly kapely Cihelna a spol., Náhodný výběr, Utíkej a Blue Spirit Bazaar. Start je stanoven na 18 hodin.

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib