gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

23.10.2023 Tempo di vlak, Roháči, Alibaba a Falešná karta na jednom pódiu (Belmondo)    PDF Tisk Email
PR

Trampský koncert snů se rozjede v sobotu 28. října 2023 od 15 hodin v ostravském Domě kultury Akord. Po dlouhé době se vrátí alespoň na jeden večer pořád Tóny cest Tempa di vlak. Na něm zahrají kapely, které podrobně snad ani není třeba představovat. Koncert o to cennější, že Tempo di vlak se na pódiu objeví po delší odmlce.

Tempo di vlak v Parníku v roce 2020
Tempo di vlak v Parníku v roce 2020
Foto: Belmondo
Domácí Tempo di vlak si naposledy naplno zahrálo těsně před vypuknutím covidového šílenství v ostravském Parníku s Pacifikem 8. března 2020.
Roháči svoji činnost neukončili a stále hrají. Ovšem koncert v této výjimečné trampské hudební společnosti je jistě dokáže řádně rozjet.
Falešná karta je věkově blízko Tempu di vlak a stejně jako Roháči je stále nejen hudebně velmi aktivní.
Olomoucká Alibaba ve své muzice krásně propojuje několik žánrů, od trampských motivů až po blues.Večerem budou provázet ostřílení moderátoři Josef Mlok Grim a Libor Čenda Cenek.

A tak se dá očekávat, že nepůjde jen o jednotlivá vystoupení, ale o mimořádné setkání muzikantů, lidiček kolem trampské muziky i diváků, které tak získává už před zazněním prvního tónu punc výjimečnosti a neopakovatelnosti. Škoda jen, že se bohužel nepodařilo doplnit sestavu účinkujících o původně plánovanou brněnskou Ozvěnu a pražský Lístek.

Protože vůbec není jisté (alespoň v současnosti), že by se mohlo podařit takový koncert zopakovat, neváhejte dorazit.Vstupenky lze pořídit zde: https://dkakord.cz/akce/tony-cest-tempo-di-vlak-ozvena-rohaci-falesna-karta/


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 4 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib