gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

11.07.2006 Folková ruže Jindrichuv Hradec (Michal Jupp Konečný)    PDF Tisk Email
PR

Třináctý ročník festivalu Folková růže v Jindřichově Hradci se koná ve dnech 13. - 15. července 2006.

Festivalové koncerty se odehrají na zámeckém nádvoří, na nádvoří Muzea, v Kapli sv. Máří Magdaleny, v atriu Langerova domu, na Náměstí Míru, na náměstí před zámkem a na dalších historických místech Jindřichova Hradce.

Z programu vybíráme: Karel Plíhal, Pavel Žalman Lohonka, Vlasta Redl, Hradišťan, Pavlína Jíšová a Trio, Jaroslav Samson Lenk, Oskar Petr a Muzika Akustika, Cop, Slávek Janoušek, Jiří Smrž, Jarret a mnoho dalších skupin a sólistů z Česka i ze zahraničí. Celkem se na festivalu objeví téměř sedmdesát skupin a sólistů.

Festivalový program začíná každý den dopoledními koncerty na Mírovém náměstí a na náměstí před zámkem, odpoledne pokračuje koncerty na nádvoří Muzea a v Kapli sv. Máří Magdaleny, večer vrcholí koncertem na nádvoří Zámku a pro labužníky přidává ještě půlnoční recitály zvané Nočníčky. Doprovodné festivalové akce proběhnou také na zámku v Žirovnici, na zámku v Kamenici nad Lipou, v atriu tzv. Langerova domu a také na trase úzkokolejné dráhy Jindřichův Hradec - Nová Bystřice.

Folkovou růži doplňuje řada doprovodných akcí, například výstava kresleného humoru, představení jindřichohradeckých muzikantů,  netradiční country bál nebo program historického tance souboru Ballare. Novinkou bude představení Divadelního studia GaGa Divadla Bolka Polívky v prostorách zámeckého mlýna. Ozdobou jsou muzikantské jam sessiony v jindřichohradeckých hospůdkách či výlety do okolí. Táboření pro návštěvníky je zajištěno na hřišti Gymnázia a je v ceně vstupenky. Psi a další zvířata nemají vstup povolen.

Festival pořádá časopis FOLK & COUNTRY ve spolupráci s městem Jindřichův Hradec, Gymnáziem Vítězslava Nováka, Okresním muzeem  a Státním hradem a zámkem v Jindřichově Hradci za podpory Ministerstva kultury ČR, Jihočeského kraje, města Jindřichův Hradec a jindřichohradeckých firem. Záštitu nad festivalem přijali hejtman Jihočeského kraje RNDr. Jan Zahradník a starosta Jindřichova Hradce Ing. Karel Matoušek.

Předprodej vstupenek v sítích TicketArt, Ticketportal, Ticketpro, Ticketstream, Vstupenky.cz a v dalších předprodejích po celé republice.

Vstupenky: Celodenní vstupenka na libovolný den v předprodeji 190 Kč, na místě 220 Kč. Permanentka na tři dny 380/450 Kč. Vstupenka pro děti do 130 cm výšky platí za celý festival 1 Kč. Invalidé platí zlevněné vstupné ve výši 50%. Slevy pouze na místě.

Program a další podrobnosti najdete na www.folkcountry.cz.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
2728  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib