gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

14.09.2007 Sekvoj 18. zárí 2007 = mimorádný koncert v Trojické (Cimbura)    PDF Tisk Email
PR

Již v úterý příštího týdne. od 20 hodin proběhne v P-klubu Trojická 10 v Praze 2 samostatný koncert pražské trampfolkové skupiny Sekvoj. Na první pohled na tom není nic zvláštního: Sekvoji je Trojická takříkajíc domovem a svoje koncerty zde pořádá po celou klubovou sezónu, vždy o třetím úterku v měsíci. Již od roku 1990, kdy se sem přestěhovala z karlínského sálu U Zábranských. A přesto je tento koncert výjimečný! Bude totiž celovečerní premiérou Sekvoje jako kvarteta ve složení Olda Dolejš (zpěv, kytara, foukací harmoniky), Pavel Hurt (zpěv, kytara), Pavel Krumphanzl (kontrabas, zpěv) a Mirek Burian (banjo, dobro, mandolína, zpěv). Doposud totiž tato pánská jízda Sekvoje vystupovala, s výjimkou krátkého vystoupení při Notování pod Vyšehradem na začátku tohoto měsíce, výhradně s Karolínou Skalníkovou (zpěv, příčná flétna, perkuse).

Zmenšené obsazení kapely je zapříčiněno Karolíninou mateřskou dovolenou. Její miminko   se narodí v říjnu a pánská jízda Sekvoje nejspíš nebude mít dlouhého trvání. Zpěvačka totiž doufá, že se na scénu brzy vrátí. Zpočátku aspoň do Trojické, ale zato už v lednu příštího roku. Držme jí palec!

Koncerty Sekvoje v Trojické v říjnu, listopadu a prosinci budou mít svoje hosty a sólový koncert na tuto dobu není sjednán ani nikde jinde. Proto je dost pravděpodobné, že koncert Sekvoje v úterý 18. září bude jediným celovečerním vystoupením ve shorauveném složení. No řekněte, není to mimořádné?


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib