gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

15.11.2011 (Ne)tuctový Pitkovický Folk (Klokan)    PDF Tisk Email
PR
Skupina Hluboké nedorozumění vás po čase opět zve do pražské Pitkovické hospody. V soboru 19. listopadu se zde od 18:00 uskuteční již 12. Pitkovický Folk. I přes své pořadové číslo nepůjde rozhodně o tuctovou záležitost. Z Brna do Pitkovic zavítá skupina Leporelo. Pokud jste se s touhle výbornou kapelu ještě nesetkali, možná jste už v dalších formacích zaslechli její členy Markétou Tulisovou, Ivo Cicvárka, Petra Ovsenáka či Ondru Klepáčka. Dále v Pitkovicích vystoupí především kapely pražské a ze zápraží. I na ně se ale určitě můžete těšit. Kromě pořádajícího Hlubokého nedorozumění uslyšíte skupinu Radim Flender a spol. a také letošní vítěze pražské a skorovítěze české Porty - duo Vasilův Rubáš. Tradičně lze po skončení všech vystoupení očekávat pokoncertní jam, který se obvykle protáhne daleko přes půlnoc. Vstupné na Pitkovický folk je dobrovolné.

Na místo se dopravíte buďto autem nebo pražskou MHD. Doporučujeme využít spoj linky 232 v 17:22 nebo 17:52 z konečné metra C Háje nebo z nádraží Uhříněves tutéž linku 232 v 17:45. V obou případech po necelých 10 minutách vystupte na stanici Hříbková, odkud půjdete asi 200m ve směru (pokud jedete z Hájů) nebo proti směru (od Uhříněvsi) jízdy. Pitkovickou hospodu nemůžete minout. Bude-li o víkendu slunečno, doporučujeme si udělat do Pitkovic odpolední výlet z Křeslic nebo Petrovic údolím Pitkovického potoka. Zpět se dostanete prakticky kdykoliv, protože z Uhříněvsi přes Pitkovice jede na Háje a dále na Strašnickou i noční autobus 506.

Sečteno podtrženo se na vás tedy v sobotu 19.11. v Pitkovické hospodě budou od 18:00 těšit Hluboké nedorozumění, Leporelo, Vasilův Rubáš a Radim Flender se spolem.
Pořádající Hluboké nedorozumění
Pořádající Hluboké nedorozumění
foto: archiv Hlubokého nedorozumění
Noční jam session
Noční jam session
foto: archiv Hlubokého nedorozumění

Sdílet na...
Kam dál?

» Praha žije i v létě…i zadarmo (Školník)

» Brno v létě rozezní Festival ve středu (FOLKtime.cz)

» FolKaliště popáté (Pavel Novák)

» Popatnácté do Pitkovic (FOLKtime.cz)

» FolKaliště – druhý pokus (Pavel Novák)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
151617181921
22
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib