gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

13.09.2012 Písničkář Damh the Bard vystoupí v Praze (Česká pohanská společnost)    PDF Tisk Email
PR
České pohanské a folkové publikum bude mít možnost zažít koncert v centru Prahy v prostorách historicky předurčených k tématice pohanství a lidových zvyků. Uvítáme vás v hlavním sále Všebaráčnické rychty. Baráčníci byli vlasteneckým spolkem vzniklým v 19. století, jehož hlavní náplní bylo oživování starých tradic, zvyků a zvyklostí. Na tuto tradici částečně navazujeme i my (Česká pohanská společnost). Proto jsme rádi, že právě do těchto prostor vás můžeme pozvat 1.10. od 19:00 na koncert známého pohanského zpěváka a skladatele, který vystupuje pod jménem Damh the Bard.

Damh The Bard v Baráčnické rychtě
Damh The Bard v Baráčnické rychtě
Damh the Bard je významnou postavou pohanské folkové hudby a zároveň britského druidského řádu OBOD. Hudba je pro Damha jedním z vyjádření jeho druidské i lidové tradice, duchovní cestou a způsobem, jak sdílet s ostatními a prožívat cestu bardů. V jeho písních a příbězích ožívají mýty, prastaré příběhy a rituály, duchové kopců i velmi starých stromů. V jeho textech se můžeme setkat s Bohy zejména z keltského, ale i z řeckého pantheonu. Příběhy, které vypráví jeho hlas a kytara, nabízejí nejen pobavení, ale také inspiraci, náměty k přemýšlení a dotyky starého, zapomenutého světa.

Cena: předprodej 250 Kč, na místě 270 Kč, členové ČPS 220 Kč

http://www.paganmusic.co.uk/
http://pohanskaspolecnost.cz/Kalendar/koncert-damh-the-bard/

Jsou srdečně vítáni všichni pohané i nepohané!!!

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
2223242526
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib