gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

04.11.2014 Rytmus připravuje listopad ve stylu country (Ivana Horálková)    PDF Tisk Email
PR
Legendární taneční country skupina Caramella přijala pozvání neziskové organizace Rytmus Benešov, o.p.s., která pořádá již II. benefiční akci na podporu lidí se zdravotním postižením. Můžeme se tak těšit na benefiční country bál, který se bude konat 22. listopadu v Benešově v KD Karlov od 19:30 hodin. K tanci zahraje kapela Nota Bene. Záštitu nad akcí převzalo město Benešov.
Caramella slaví 30. narozeniny.
Skupina Caramella letos slaví 30 let své činnosti. Má za sebou neuvěřitelných 1784 vystoupení po celém světě. „Těšíme se, v tomhle kraji mají lidé country ještě rádi!“ komentoval zakladatel skupiny Jiří Jeff Vašák spolupráci s Rytmusem. „Svým charitativním vystoupením chceme podpořit dobrou věc.“
Pro diváky je připraven bohatý program. Nebude chybět promenáda, výuka country tanců, promítání filmu o Rytmusu Benešov, fotografická výstava Práce v hledáčku, ani bohatá tombola. Vyhrát můžete třeba vstupenku na Americký víkend na Vysočině nebo letní školu country tanců Americký týden, která se každoročně koná ve westernovém městečku Šiklův mlýn. Ve hře bude mimo jiné i deset denních skipasů do lyžařského areálu Monínec a jedno „živé“ překvapení a mnoho dalších.
O pravou country atmosféru se postarají tanečnice ze skupiny Caramella, půlnoční kankán v jejich podání zpestří závěr večera. „Navazujeme na loňský benefiční koncert se skupinou Keks. Věříme, že nás lidé opět přijdou podpořit. Oblečení ve stylu country uvítáme,“ říká organizátorka akce Jitka Čadilová. Vstupenky je možné zakoupit již nyní v prodejní síti Ticketportal.
Rytmus pomáhá bydlet.
Výtěžek akce bude věnován na asistence pro osoby se zdravotním postižením ve službě Podpora samostatného bydlení, kterou organizace Rytmus poskytuje od začátku letošního roku. Služba umožňuje lidem s postižením najít si vlastní bydlení a vytvořit si domov podle jejich představ. Návštěvou koncertu můžete ke splnění jejich snu přispět i vy.
2. benefiční akce
2. benefiční akce

Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib