gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

14.07.2004 Zítra odstartuje FOLKOVÁ RUŽE 2004 (Jupp)    PDF Tisk Email
Zajímavosti

Již tento čtvrtek začíná jedenáctý ročník festivalu FOLKOVÁ RŮŽE v Jindřichově Hradci. Koná ve dnech 15. - 17. července 2004. Festivalové koncerty se odehrají na zámeckém nádvoří, na nádvoří Muzea, v Kapli sv. Máří Magdaleny a na dalších historických místech Jindřichova Hradce. Doprovodné festivalové akce proběhnou také na zámku v Žirovnici a na hradě Landštejně.

Kromě stálic festivalu (Karel Plíhal, Žalman a spol., Nezmaři, Cop, Jablkoň, Hradišťan, Ginevra) se objeví i festivaloví "nováčci", například Pavel Bobek či strhující sdružení bubeníků Jumping Drums. Celkem se na festivalu představí téměř sedmdesát skupin a sólistů.

Festivalový program začíná každý den dopoledním koncertem na náměstí, odpoledne pokračuje koncerty na nádvoří Muzea a v Kapli sv. Máří Magdaleny, večer vrcholí koncertem na nádvoří Zámku a pro labužníky přidává ještě půlnoční recitaly zvané Nočníčky.

Folkovou růži doplňuje řada doprovodných akcí, například textařská dílna, výstava kreseb karikaturisty Josefa Kobry Kučery, ozdobou jsou muzikantské jam sessiony v jindřichohradeckých hospůdkách či výlety do okolí. Táboření pro návštěvníky je zajištěno na hřišti Gymnázia.

Předprodej vstupenek v sítích TicketArt, Ticketportal, Ticketpro, Ticketstream, Vstupenky.cz a v dalších předprodejích po celé republice. (Na Slovensku Ticketportal.sk) Vstupenky v předprodeji jsou výrazně levnější než na místě. Celodenní vstupenka stojí v předprodeji 190 Kč na místě 220 Kč, třídenní permanentka 360 Kč, na místě 450 Kč, děti do 130 cm výšky platí 1 Kč. Program a podrobnosti najdete na www.folkcountry.cz.


Sdílet na...
Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Květen 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
   1 2 3 5
 6 7 8 9
131419
21
27  

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib