gototop

FOLKtime - Vaše brána do světa folku

FOLKtime, folk, country, tramp, jazz, swing, rock, fejeton, reportáže, chat, inzerce, aktuality, rozhovory, recenze, MP3

30.01.2023 Rozhodl jsem se vysypat šuplíky a vydat debutové sólové CD (Karel Macálka)    PDF Tisk Email
Zajímavosti
Karel Macálka
Karel Macálka
zdroj: startovač
Zdravím vás, přátelé české písničky a folkové muziky. Po mnoha letech muzikantského života, stráveného především po boku Vlasty Redla, Rangers a dalších interpretů, jsem se rozhodl vydat své debutové sólové CD. To ovšem neznamená, že ukončím své účinkování s těmito hudebními bardy folkové scény. Jen jsem se rozhodl vysypat šuplíky a podělit se s vámi o to, co mi do nich za ty roky múzy nakladly. Album bude obsahovat vybrané autorské písně, které jsem za mou dlouhou hudební cestu napsal.
Na projektu se bude podílet mnoho mých hudebních přátel, jejichž instrumentální i vokální možnosti jsou na velmi vysoké úrovni, a tak jsem si jist, že výsledek bude unikátní. Již nyní sedím ve studiu a dělám vše pro to, aby nové album vyšlo co nejdříve a mohlo začít dělat radost všem, kteří mají rádi milou písničku s příběhem. Pokud půjde všechno tak jak má, můžete se cca za půl roku těšit, že zasunete mé nové CD do svých přehrávačů. Samozřejmě, vydat takové album není jen tak a kromě času, píle a umu, to vyžaduje také nemálo finančních prostředků. Abych na to nebyl sám, spustil jsem na startovac.cz podpůrný projekt na financování alba se spoustou zajímavých odměn. Budu moc rád, když tento projekt podpoříte a vyberete si některou z odměn, které by vám měly udělat radost. Těším se nejen na samotné natáčení CD, ale i na realizaci odměn, protože to bude jedna velká jízda. Děkuji za podporu i sdílení projektu.
S úctou Karel Macálka
 

Sdílet na...
Kam dál?

» Ivo Cicvárek dokončuje nové album Padá (FOLKtime.cz)

» Duo ťuk dokončuje album Ohlédnutí světla (Ivan Kurtev, SuperGram)

» Petr Novotný: Na důchodě (Ivan Kurtev)

» CD Namaluj - Hluboké nedorozumění (FOLKtime.cz)

» Alibaba - Vracím se domů (Ivan Kurtev)

Komentáře pro tento článek
Přidat Nový Hledat RSS
Jméno:
Email:
 
Název:
Naše hlavní město
 antispamová kontrola
UBBKód:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 
 
 
:-D:-):-(:-0:shock::confused:8-):lol::-x:-P:oops::cry::evil::twisted::roll::wink:
:!::?::idea::arrow:
 
Internetové odkazy vkládejte pomocí UBBKódu (4. ikona zleva)!
 

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Kalendář

<< Duben 2024 >> 
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
 1 2 3 4 5 6 7
 8 91011121314
15161718192021
22232425
29     

Přihlášení

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
FOLKtime.cz
 

Poslechněte si...

  • Country Rádio
  • Rádio Folk
  • Rádio Proglas
  • Rádio Samson
  • Rádio ČRo Olomouc
Library zlib